söndag 13 mars 2011

Dripp dropp dripp dropp



Jag tycker att det är väldigt intressant att läsa/titta/lyssna på konspirationer, alla som känner mig vet att jag gillar att diskutera sån med.
Ibland så får man till och med saker bekräftade när det plötslig händer något i media, som man själv vetat om i flera månader.
Jag lyssnade på ett radioprogram där de snackade med en före detta NASA anställd.
Han berättar att just nu så är det dags att berätta den stora hemligheten, men de kommer inte bara säga den utan som med all annan information så matar man folket sakta.
Ni kanske kom ihåg att de hade hittat en ny sorts bakterie som kunde överleva av arsenik, men va de inte sa var att det faktiskt var utomjordiskt liv, eftersom för att kunna leva på arsenik så behöver man en annan uppsättning DNA.
Nu har vi kommit till nästa fas, nu börjar man berätta om att det kanske var utomjordiskt liv
(Nyheten)
och så här kommer droppandet att fortsätta i ungefär ett och ett halvt år, en liten större nyhet varje gång och sen när de berättar om att det faktiskt finns aliens här redan så kommer folk inte springa runt i panik utan de kommer typ säga.

- jag visste det hela tiden!

Vilket också är meningen.
En annan taktik är också film och tv som till exempel sci-fi.
Vissa filmer berättar faktiskt saker som har hänt möjligt vis.
Några sci-fi författare har till och med fått på hälsningar av CIA som också har filer om dessa. Det är därför som vi får veta lite sanningar blandat med lite påhitt så om något liknande faktiskt händer eller berättas om så kan folk bara säga, det där har du ju sett i en film eller du måste ju ha somnat till det tv programmet.
Tro vad ni vill, men ni vet ju vad de säger i X-files.
The truth is out there!

Krill out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar