torsdag 26 maj 2011

Riktiga bevis


Finns det egentligen några riktiga bevis för att utomjordiskt liv någon gång besökt oss?
Enligt många så finns det massor, men det mest övertygande beviset är "the starchild skull" som hittades på 1930-talet och har legat i en grotta sen 900-talet.
Forskaren Lloyd Pye har forskat på den sen 1999 och börjar nu se slutet på det långa arbetet som har både kostat honom en karriär och ett dåligt ryckte inom forskar världen.
De har uteslutit alla former av missbildningar inklusive progeri som kan få människor att se lite utomjordiska ut.
Ett tag så trodde Pye att det var en hybrid varelse, alltså att mamman var människa och pappan var utomjordisk men nu så har han lyckats analyserat DNA:t ännu mer och säger själv att han inte längre tvivlar på att skallen har tillhört en utomjording och han låter väldigt säker i intervjuerna jag hört, han har än så länge bara tytt 20% av DNA sekvensen, om jag fattat det hela rätt så han har en bit kvar men han säger också att man faktiskt kan se ganska tidigt vart det kommer leda.
Precis som när man skulle tyda människans DNA så kunde man säga ungefär hur den skulle se ut efter 20% och de hade rätt.
Så vi får väll se hur det slutar för honom men jag tvivlar på att det ens kommer höras i några nyheter även om han har rätt, det brukar bli så.

Här kan du lyssna på när han blir intervjuad i mitt favorit radio program coast to coast..om du bryr dig över huvud taget vill säga ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar