tisdag 3 maj 2011

Allt som skiljer dem åt är BS


Usama eller osama som vissa skriver(och jag också så det blir lite roligare) är död, Obama lever och Fox news fick inte riktigt till det.
De skrev faktiskt att Obama är död.

Allt är B(ull)S(hit)...enligt mig.
Det finns säkert en mening att detta kommer ut nu, är det något som vi inte ska lägga uppmärksamhet på kanske.
Det har ju varit mycket snack om Obamas födelsepapper men det tog inte riktigt skruv eftersom det egentligen inte var någon hemlighet att han var för på Hawaii.
Antingen har Osama varit död länge eller så är han inte död alls å chillar på någon plaja någonstans, utan skägg och kanske en aning plastikopererad.
Det är en massa skumma grejer med detta, först att bilden de använder för att visa hans lik är ganska tydligt photoshopad, till och med en amatör ser det, sen att helikoptern med hans lik fick något fel så att de fick begrava hans kropp i havet vilket då också begraver alla bevis på att hans kropp var äkta.
Sen att han använde en kvinna som mänsklig sköld är ju bara för att måla upp bilden av ett monster ännu mer så att de rättfärdigar han mord ännu mer.
Det skulle ju vara sjukt roligt om det i slutändan visade sig att Obama och Osama var samma person, som ett långt mittenfinger till amerikanarna och världen.
Vi tog osama, världens värsta brottsling som förändrade världen för alltid sen lät vi folket rösta på honom under samma namn..eller vi ändrar en bokstav och hans slogan ska vara "change", ironi.
Självklart så är det säkert inte så, men en tanke..å dom är ganska lika ändå, lite plastik här å där så.
Sen är det lite som när Bush satt vid makten, han hade skitlågt förtroende, sen, bom, 9/11 och han blir poppis igen å ska rädda Amerika.
Nu hade Obama skitlågt förtroende, det är snart val och nu blir han säkert poppis igen.
Sen har det ju varit snack om en atombomb i Europa som skulle smälla av om Osama dog, vilket jag kan tycka är lite scary, för att jag tror att "de" vill att det ska hända av flera anledningar, mindre pinnar i hjulet för kriget, lite enkel depopulation när Eroperna inte ville ha så mycket vaccin..sen finns det säkert ännu mer anledningar...men var inte rädda, för en rädd befolkning är lättare att styra. Det är då vi går med på de dummaste sakerna för att vi vill känna oss säkra och kanske vill ha ett chip i armen eller nått, för regeringen vill oss bara gott;)
Alex Jones säger lite om vad han tror om saken.


Håll ögonen öppna, för jag tror att det är något lurigt på gång...såklart, fucking foliehatt 4 life!

Lägger upp konspirations spellistan från spotify så ni kan gå in i "the conspiracy zone", du kan även lägga till fler hiphop låtar om konspirationer där, är redan 28 prenumeranter :)

Klicka här!

Peace!

2 kommentarer: