måndag 23 maj 2011

Area 51 och stalin


Area 51 är ett ställe som osar konspirationer, kanske just för att det är så hemligt och de som jobbar där riskerar döden om de snackar om det.
Bara det får mig att undra vad som är så jävla hemligt, är det verkligen bara supermoderna spion plan eller är det kanske "flygande tefat"...som dessutom är fel uttryck om det hade översatts rätt, I amerikanskan finns det något som heter "skipping sauser" alltså kasta macka som då Kenneth Arnold beskrev farkosterna han såg, att de flög som en sten man kastar macka med.

jaja tillbaka till Area 51 eller till en ny bok som släppts, skriven av Annie Jacobsen, där hon intervjuat några som jobbar och jobbat på det mytomspunna stället.
Under intervjun så kom det dock fram något väldigt underligt, enligt hennes källa så hade dom ett "flygande tefat" men det var inte aliens som kraschade utan människor som liknade utomjordingar i barnstorlek.
Tydligen var det Stalin som skickat "tefatet" i hopp om att det skulle skapa panik ala Orson Welles radioteater "war of the worlds" som då skulle ha varit inspirationskälla.
De små alien-lika människorna ska då varit skapade av Josef Mengele åt USSR.
Det var då de som kraschade i Roswell, New Mexico 1947 och skapade en av de största UFO mysterierna genom tiderna.

Vad tror då jag om detta...
Jag tror inte att detta stämmer...eller om det gör det så verkar det väldigt ologiskt.
Varför krascha i New Mexico och inte i tex Las Vegas som inte ligger så långt där ifrån? om han nu ville skapa panik, varför inte krascha där det finns väldigt mycket människor och kanske även ta med någon byggnad i kraschen, eller sätta vapen på den och sedan skjuta vilt omkring sig för att sedan bli ner skjuten.
Varför ge amerikanarna denna teknik? Gratis dessutom.
Stalin borde väll fatta att det bara skulle ta några dagar innan amerikanarna skulle inse att det bara var människor, för de lär ju göra en obduktion ganska snabbt så de vet vad det är.
Allt verkar väldigt dåligt planerat i så fall.

Personligen så tror jag att Area 51 bara används som en bas för att utveckla ny militär teknik nu i alla fall, men under nån gång runt 70-80 talet kanske även tidigare försökte de nog fixa ihop ett "tefat" och det kan nog ha varit hemligt även för många som jobbade där. kanske till och med för de som jobbade med det.
Det är bara att ge en del till den och nästa del till den så de aldrig ser helheten och vi vet att de brukade jobba så enligt många gamlingar som har jobbat där.

Nu har denna bok fått lite uppmärksamhet och hon som skrev den har till och med varit med i Jon Stewart och det är bara för att hon nu har en förklaring som har en jordligg koppling tror jag, hade hon skrivit att det var utomjordingar hade hon nog blivit ignorerad.
Det hela verkar mycket skumt och även om det nu skulle vara sant så förklarar det ändå inte alla de andra krascherna.
Jag tänkte berätta om en av dessa krascher imorgon, för den har fått en till pusselbit som lagts på plats de senaste månaderna

Peace!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar