tisdag 24 maj 2011

Aztec krashen


För några månader sen så släppte FBI lös lite papper från deras arkiv och såklart så fick de som handlar om UFOs mest uppmärksamhet, till och med skräckbladet aka aftonbladet skrev om det.
Men vissa blev lite konfunderade över detta Dokument(länk) Där det står om tre kraschade diskar med små människoliknande varelser i år 1948, var detta Roswell krashen?
Nej, denna incident var en helt annan och kanske till och med viktigare än Roswell incidenten.
Detta hände då nära Aztec i New Mexico på ett ställe som heter Hart Canyon och ögonvittnena bestod av några oljearbetare i 20 års åldern...jag tror faktiskt alla är döda nu. Fallet har varit väldigt debatterat om allt bara är falskt eller inte men vittnenas historier hänger ihop.
Redan för ca 20 år sedan hade man detta dokument som FBI nu släppt så nu är det inga tvivel om att det är ett riktigt FBI dokument längre...men då kommer nästa fråga, varför släpper man på sånt här nu?
Vill de kanske börja få folk medvetna om att det finns liv bortanför jorden eller är det kanske något ondare i planerna...mer om det imorgon.

Om du kanske vill veta om om Aztec så kan du kolla in denna dokumentär på en timme där mer detaljer berättas, denna har några år på nacken men det har ju fallet också, men tänk också på att denna pusselbit har fallit in på planen sen dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar