torsdag 28 april 2011

Vatten, vatten, bara vanligt vatten.


För ungefär fyra år sen såg jag en dokumentär om kvantfysik där de pratade en liten stund om vatten och hur människor kan påverka vattnets harmoni eller vad man ska säga. Om du gav vattnet arga känslor så blev formen av en vattendroppe under ett mikroskop ostrukturerad, men om du gjorde tvärt om så fick vattnet mer strukturerad ,harmoniska form vilket är ganska coolt.
Men sedan kan man ju undra hur det påverkar oss, vi består ju ändå till ca 70% vatten och kanske mår vi bättre om det vattnet är i vissa strukturer.
När vattnet är i den strukturerade ordningen så kan man se att den funkar ungefär som en flytande kristall och kristaller kan användas i tex datorer...det skulle också kunna användas som batterier.
Forskare brukar säga, forska om vad som helst men passa dig för vatten för det kan sabba din karriär, undra varför?
Det är kanske en bra alternativ energikälla och kanske mycket mer och det kan få andra att förlora otroligt mycket pengar om vanligt folk skulle få reda på saken.
Vi kanske bara just har börjat att skrapa på ytan(Pun not intended)av vad vattnet kan göra och i framtiden så kanske vattnet kommer att hanteras på andra sätt.
vem vet.
Sprang på en kort grej på youtube som berättar lite om saken...jag kollar såklart på ännu mer grejer när jag fastnade för detta, om man letar lite finns det en föreläsning i ämnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar