fredag 22 april 2011

De tråkiga men troligare scenariot



Tittade på "Battle of LA" och jag satt och störde mig på att det inte kändes trovärdigt.
satt hela tiden och tänkte varför skulle det vara så eller varför har dom sånt.
Om/när aliens kommer (om dom inte redan är här..vilket jag tror) jag tror knappast att de ens kommer att behöva komma ner till jorden för att skjuta varenda människa.
om de har rest genom universum så lär de ju först spionera några år eller åtminstone nån månad om de har bråttom, för att veta vad vi är för typer.
Sen om de vill döda oss lär de ju ha nånting bättre än laserpistoler, de kanske kan använda solen mot oss, typ hetta upp den så vi blir grillade och den slår ut all el/skatteliter/kontakt sen kan de landa och "take care of bussiness"...kanske inte skulle bli så spännande film...eller kanske, några människor lär ju överleva och utomjordingarna kanske är ganska enkla att besegra, de kanske är skit svaga kroppsligt.
Sen använde utomjordingarna i filmen nån slags propulsion som verkar vara baserad på brännbart material, typ bensin...det tror jag ju knappast, att de har om de har rest flera ljusår med den tekniken, de lär ju ha någon slags oändlig energikälla, antigravitation eller nått i den stilen. eller varför inte bara göra ett hål i tidsrymden och glida igenom.
Om de nu är kanske 1000 000 år äldre civilisation lär de ju veta något som vi inte har någon aning om. De kanske till och med kan resa i tiden och bestämmer sig för att komma till jorden innan människan har utvecklat värda vapen.

Serien V är nog ett mer troligt scenario, de kommer och säger de är fredliga, ger oss massa värd teknologi så vi älskar dom, de blir som gudar för oss.
Sen BAM! så plockar de oss när garden är nere.
Att de bara skulle komma och börja skjuta känns väldigt ogenomtänkt.
Är de så jävla krigspeppade att de inte kan vänta och göra en ordentlig plan.

- nu har vi rest genom rymden i 3 och ett halvt år och har äntligen nått jorden...vad tycker ni? ska vi göra en plan?

- näää! kan vi inte bara döna på! vi landar och börjar skjuta, de kan säkert inte försvara sig.

- okej, fan vad smart plan!

Men sen vet vi ju inte alls mycket om universum, de kanske är helt fredliga och bara vill lära sig saker om universum och tycker jorden ser trevlig ut och forskar på oss utan att vi ens fattar att de är här...som nu alltså.

PEACE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar