måndag 12 mars 2012

Japaner under bältet

Sprang på lite intressant konst från Japan och kände att jag verkligen behövde en lite rolig post här,
har varit mycket domedag och aliens på senaste tiden.
Det här är väldigt under bältet så om du inte uppskattar det så...ah alla gillar väll underblälteshumor!?
Dessa bilder är på några monster som tydligen lurkade omkring i gamla japan.

Tvättbjörnsfolket med extremt stora pungar som går under namnet Tanuki.
Pungen fungerar som gym redskap eller utmärkt för att slå ihjäl stor kattfiskar med.


Den gigantiska pungen kan med lätthet fungera som piltavla eller att kamouflera sig som sköldpadda, ninjastyle, bara att måla pungen lite...och möjligtvis raka


Väldigt uppfinningsrika dessa jättepungade tvättbjörnsfolk.
Men långt ifrån de läskigaste.

Nästa är den bakmusade framstjärts anden, en kvinna med två stora fittor i fejset.
Snygg detalj där med ögonbrynet som också funkar som könshår.

Den fruktansvärda fyröggda kukhuvudet som de flesta i japan är väldigt rädda för, vilket man kan förstå.
Han luktar starkt av sötpotatis och salami korv och smiskar dig till sömns med färska nudlar, om du inte kliar honom under hakan, tyvärr finns ingen haka att hitta vilket du måste förklara vilket också gör hela processen ännu mer jobbig när han hör otroligt dåligt.

Octo-pussy of the Numeri River heter denna vilket känns fel när den har en stor kuk mitt i fejset, men logik är väl kanske inte något som ska diskuteras här.


Min favorit, snopp skelettet. Han överraskar dig mitt i natten hård som ben, bokstavligt talat.
Han står mest utanför ditt fönster och ser obehaglig ut för att han är mycket rädd om sitt tredje ben som är otroligt lätt att bryta av vilket då gör att han dör...så han är mest obehaglig, inte så farlig.


Fitt-munken från norr dyker upp från ingenstans och tigger pengar av ensam seglare. En riktig skräck för...
fattiga ensam seglare, vilket bara var några få personer, för de som hade en segelbåt hade oftast både sällskap och pengar. Så ingen har egentligen träffat på fitt-munken utan det är bara Japans enda ensam seglare som berättat om besten. Många tror att han bara somnat på fyllan i sin båt och att någon slängt in en bläckfisk som sedan snodde mannens pengar.

 

Den blå-mögliga penis plantan är väl egentligen inget monster...men den är lika obehaglig åtminstone....och svår skött. Historien berättar att Yoshiwara en gång skaffade växten och skulle sedan bort på semester men inte en enda granne ville vattna den obehagliga plantan, så Yoshiwara övervattnade den och stack från staden medan plantan växte. När han kom tillbaka var staden och plantan borta...precis samma dag som hans opium tog slut.

Sist har vi den fulaste av dem alla, han har inte ens ett namn för om man nämner det så kommer han och ger dig en redig kyss med sin blygläppsmun och stora penis näsa...huuuuaa...skäggig är han med.
Till och med ögonen ser ut som bleka ollon. När han kommer så flyr till och med samurajerna för sitt liv och de ska ju inte vara rädda för något...förutom balletrollet


För att avslutat detta så tänkte jag bara säga...WTF! vad fan tänkte dom på förr i tiden i japan? 
Rita lite porr istället om ni nu är så intresserade av kön...eller då blir det ju bara massa tentakler och annat...men det här blir bara förvirrande.
Det här skulle lika gärna kunna vara bilder från japanska mumin...
vem skojar och skrattar med små dildohattar jo Yowjim.
  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar