måndag 2 januari 2012

Hiphop året 2011


Det är ett nytt år, 2012, och det är trevligt. Tror det blir ett spännande år av många orsaker.
2011 var ett bra år för hiphopen med, mycket bra musik som släppts. Här kommer lite plock från skivor som inte finns på spotify och längre ner finns en ganska stor spotifylista på låtar som släppts under året.

Rittz - Fulla shit med Yelawolf och Big K.R.I.T , Rittz mixtape white jesus är absolut en favorit från året.


Danny Brown - Monopoly från mixtapet xxx (eller 30 som är hans ålder) Hade svårt för honom i början för att hans röst är ganska gnällig men jag började gilla det mer och mer. Hela mixtapet är som en historia från en som är drogad, han är hype i början, blir deprimerad mot slutet och får någon slags psykos mot slutet.
Tyckte mycket bättre om denna än the hybrid från förra året.
sen är det ju en låt på tapet som handlar om hans kärlek till fittor som är rolig, I Will heter låten.



Big K.R.I.T. - Dreamin från mixtapet Returnof4eva som både bjuder på sköna beats som Big K.R.I.T själv gjort och skön,tänkvärd söder rap, en bra chillskiva.

             

Ludacris - Bada Boom Mixtapet 1.21 Gigawatts släpptes i slutet på året och det var något av det bättre jag hört från ludacris på senaste tiden. Den här låten är en diss till Drake och Big sean som påstod att Luda snott deras flow vilket han kontrar snyggt med videon, "I must have stole that shit from my self"

              Mr. Muthafuckin eXquire ft. Despot, Das Racist, Danny Brown, EL-P - The Last Huzzah.
Från mixtapet Lost in translation....får lite wu vibbar av snubben sen är han skönt sluskig...han släppte ju ett mixtape nyligen som heter merry x-mas, suck my dick...classy!


Här är listan med plock från en hel del skivor, det är bara en låt per skiva så om du hör en låt som diggas så kan du ju kolla in albumet med Stora hiphop 2011 listan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar