torsdag 2 juni 2011

The information found in the galapagos ruins



Det var en rad från en låt, Heavy Metal Kings med Vinnie Paz och Ill Bill, som jag började fundera på.
Vad var det för information man fann i galapagos ruiner?
Första gången jag letade så hittade jag bara frågor om evolutionen, typ varför denna grupp öar hade så många arter och att Darwin själv studerade detta till sin evolutions teori, vilket i sig säkert kunde vara ett mysterium.
Men jag fick inte svaret på vad som fanns i ruinerna.
Sen sprang jag på en stor text som var mycket intressant.
Tydligen så var det en snubbe(kommer inte ihåg namnet)som när han var i tonåren dykte och hittade en ingång till en grotta, i grottan fanns en stor stendörr som gick att svänga, ungefär som i coral castle(scrolla till nedre mitten ungefär)
Där hittade han en hel del intressanta föremål i metall och guld tex skulpturer av olika djur, böcker i metall, stolar och bord i lite större format än normalt.
Men det mesta vägde alldeles för mycket för honom så han fick bara med sig några saker som metaller med text på, text som ingen hittills har kunnat tolka.
Det verkar också som att föremålen är från en mycket gammal civilisation som kan ha anknytningar till Aztekerna och Maya indianerna.

Det tråkiga med historien är att på 80-talet när det gjordes en expedition för att leta upp grottan så dog den enda mannen som visste vart den var veckan innan och den har inte hittats...vad vi har fått veta, än.
Det har letat igenom vissa av grottorna där och funnit mest små saker, men också en del bevis på att någon grävt där för många tusen år sedan.

Detta mysteriumet tas upp lite snabbt i ancient aliens serien, säsong 2...avsnittet heter undreground aliens.
Men även i denna intervju så snackas det om skrifter på metall tabletter.
intervjun är nästan en och en halv timme lång men intressant.



Hoppas de hittar grottan igen snart...och även att de gräver sig in i det gömda rummet under sfinxen..men det är ju en annan historia ;)

Peace!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar